anbinhauto.com

Citáty O Zklamání

Zklamání pramení z očekávání | Oblíbené citáty, Inspirativní citáty, Citáty

  1. Zklamání
  2. Citáty o zklamání
  3. Citáty o smutku - Žena.cz - magazín pro ženy

Zklamání

Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. See actions taken by the people who manage and post content. Page created - February 14, 2010 NOVINKA: registrovaní uživatelé získávají hodnocení - People RANK a soutěží mezi sebou. Více na: je mezinárodní portál, kde můžete číst básničky, citáty, vtipy, povídky, blog a nechybí ani seznamka. je mezinárodní portál, kde můžete číst básničky, citáty, vtipy, povídky, blog a nechybí ani seznamka.

Citáty o zklamání

  1. Byty na prodej, lofty a ateliéry v Praze, Pardubicích a Hradci | PSN
  2. Chko brdy veřejná
  3. Wellness jižní morava
  4. John lennon citáty
  5. Celerové hranolky - Recepty.cz - On-line kuchařka
  6. Zklamání - citáty o zklamání - 91 citátů na téma zklamání | citato.cz
  7. Dva a půl chlapa online bombuj
  8. Vzp příspěvky 2019 form

"Největší osobní zklamání mi způsobuje vědomí, jak rychle a neustále utíká čas, nikdo ho nedokáže zastavit. " — Justo Navarro 1953 Zdroj: [Cinger, František, Španělský spisovatel Justo Navarro navštívil Prahu, novinky, 2007-03-28, 2020-05-10, O rychlosti, O osobnosti, O čase

Citáty o smutku - Žena.cz - magazín pro ženy

Zklamání z lásky však zná všechny detaily, jež lásku proměnily v nenávist. Takévé citáty o zklamání psal Hans Rudolf Grimm Vzpomene-li si člověk na čas, kdy miloval, zdá se mu, že se mu od té doby už nic nezdařilo Takévé citáty o zklamání psal Francois Mauriac Citáty o zklamání další citáty Pro velký zájem o citáty o zklamání jsem přidaly další várku citátů. Najdete opět jen ty nejlepší citáty o zklamání. Tak čtěte: Já nehněvám se na tebe, že jsi mi srdce vzal. Ale že jsi mě zradil a do očí mi lhal. Autor citátu je neznámý Při navazování přátelství pečlivě přihlížejme k tomu, abychom nezačali milovat člověka, kterého bychom jednou mohli nenávidět. Takévé citáty o zklamání psal Cicero Láska začíná tím, že se člověk cítí osamělý a končí tím, že člověk pro změnu zase touží být sám. Takévé citáty o zklamání psal Alexej Nikolajevič Tolstoj Nejhorší bolest jsou vzpomínky na štěstí, v době neštěstí. Autor je neznámý Citáty o zklamání vaše citáty Do komentářů níže nám můžete zaslat vaše oblíbené citáty o zklamání.
Jiří Orten *,, Jednou je možné zákazníka zklamat. Každý pochopí, že chyba se může stát. Zklame-li se však spotřebitel podruhé, opustí značku. " Lido Anthony *,, Koho zklamala naděje, toho navštěvuje zatrpklost. " Phaedrus *,, V životě nevěř tomu, kdo tě zklame, ale nezklam toho, kdo ti věří. " Neznámý autor *,, Ten, kdo nemiluje, bývá milován a ten, kdo miluje, bývá po zásluze zklamán. " Neznámý autor *,, Láska a přátelství nikdy nezklame, zklame vždy člověk. " Neznámý autor *,, Až přijde den, který na kusy rozbije tvůj sen, buď silák a nebreč, zatni pěsti, vždyť střepy přinášejí štěstí! Autor neznámý *,, Ach, vy klamné lidské naděje, křehké štěstí a marné snahy! " Marcus Tullius Cicero *,, Má zásada... zklamání neexistuje. " Rainer Maria Rilke *,, Život je plný zklamání a je to celkem v pořádku. Maso chutná nejlíp po hladu a postel je nejměkčí po těžké cestě. " Jack London *,, Všechny matky jsou matkami velkých lidí. Není jejich vinou, že jim život později uchystá zklamání. " Boris Pasternak *,, Jako všichni snílci jsem si pletl rozčarování s pravdou. "
Jestli mi zlomíš srdce, uvnitř nalezneš sebe. Atticus Láskou ji nespoutáš Musí to hodně bolet vědět, že jsem tvoje nejkrásnější zklamání. Měli byste mě vidět, když mi zlomí srdce, nejsem smutná, jsem rozbitá na kusy. Zklamání z moudrosti vytváří nebezpečné iluze mít moc, což vede k katastrofě. Tak takhle končí svět: velkým zklamáním. Malé lásky přinášejí časem jen lhostejnost, velké zklamání. Hlasujte pro toho, kdo nejméně slibuje, bude to nejmenší zklamání. Navazování přátelství v psychiatrické léčebně vede jen ke zklamání. Tomu nevěř, od koho jsi jednou odešel zklamán. Berte věci, jaké jsou. To je život, ve kterém nemusíte být zklamaní, rozčarovaní ani naštvaní. Teprve zklamání odhalí, jak velké byly naše naděje. Moje naděje mne nezklamala. Tvé pochybnosti a obavy pocházejí pouze z osobnosti a nebudou-li odstraněny, povedou pouze k neúspěchu a zklamání. Věř tomu, kdo Tě nezklamal a nezklam toho, kdo Ti věří. Naše očekávání jsou často zklamána jen proto, že očekáváme, že budeme zklamáni.

Je sotva větší zklamání, než přijít s opravdu velikou radostí v srdci ke lhostejnému člověku. - Christian Morgenstern… (With images) | Krásná slova, Motivační citáty, Vtipné memy