Výsledky přijímací zkoušky do bakalářských a navazujících magisterských studijních programů O počtu dosažených bodů bude uchazeč informován: v den konání přijímací zkoušky po vyhodnocení testů, zveřejněním na internetových stránkách fakulty bezprostředně po zpracování, zveřejněním vytištěných sestav na úřední desce fakulty ve vestibulu budovy bezprostředně po zpracování, zveřejněním výsledků v elektronické přihlášce, po provedení kontroly (zpravidla nejpozději do týdne po konání zkoušky). Uchazeč má právo nahlédnout do všech svých materiálů, které mají význam pro rozhodnutí o jeho přijetí ke studiu: v den konání přijímací zkoušky po vyhodnocení testů, kdy se seznámí s počtem dosažených bodů nebo na studijním oddělení v místnosti P350 od 9:00 do 11:00 hod. a od 13:00 do 14:30 hod. : dne 27. 5. 2020 – termín pro bakalářské studijní programy vyučované v českém jazyce dne 3. 6. 2020 – termín pro bakalářský studijní program Entrepreneurship and Small Business Development dne 24. 2020 – termín pro navazující magisterské studijní programy Co bude následovat?

  1. Výsledky přijímacích 2019 na osmiletá gymnázia
  2. Výsledky přijímaček 2019 cermat
  3. Vysledky prijimacek 2012.html

Výsledky přijímacích 2019 na osmiletá gymnázia

Přijímací řízení se řídí pravidly správního řádu (zákon č. 500/2004 Sb. ). Účastníkem správního řízení je uchazeč (§ 27 správního řádu). Je-li uchazeč nezletilý, jeho zákonný zástupce se stává zástupcem účastníka řízení (§ 29 správního řádu). Správním orgánem, oprávněnou úřední osobou a úřední osobou je pak ředitel příslušné střední školy. Centrum výsledky žádným způsobem nezveřejňuje a poskytuje je jen středním školám. Centrum školám pro rozhodnutí o celkovém výsledku poskytuje veškeré výsledky uchazečů, kteří jednotné didaktické testy v příslušných termínech konali. O způsobu poskytnutí informací o výsledcích uchazečům, resp. zákonným zástupcům, rozhoduje ředitel příslušné střední školy.

Výsledky přijímaček 2019 cermat

Po vyhodnocení přijímací zkoušky všech uchazečů, kteří se ke zkoušce dostavili, budou stanoveny a zveřejněny bodové hranice pro přijetí ke studiu v jednotlivých studijních programech (zpravidla čtvrtý den po skončení přijímacích zkoušek). Výsledky, včetně rozhodnutí děkana o přijetí nebo nepřijetí ke studiu, budou zveřejněny v elektronické přihlášce (zpravidla nejpozději do týdne po konání zkoušky). Uchazečům, kteří splní úspěšně přijímací zkoušku a dosáhnou bodové hranice nutné pro přijetí ke studiu, bude elektronicky zasláno vyrozumění o splnění přijímací zkoušky a pozvánka k zápisu (pdf dokumenty budou dostupné v elektronické přihlášce). Uchazečům, kteří nesplní přijímací zkoušku, bude zasláno poštou dopisem určeným do vlastních rukou rozhodnutí o nepřijetí ke studiu z důvodu neprospěchu u přijímací zkoušky. Nebude-li v některém studijním programu dostačující kapacita pro přijetí všech uchazečů, kteří úspěšně zvládnou přijímací zkoušku, mohou někteří obdržet rozhodnutí o nepřijetí ke studiu z důvodu nedostačující kapacity.

Odvolání proti rozhodnutí děkana o nepřijetí ke studiu může uchazeč podat děkanovi fakulty: ve lhůtě do 30 dnů ode dne doručení rozhodnutí o nepřijetí, v písemné formě – formulář není předepsán – odvolání musí obsahovat nezbytně nutné údaje - identifikaci uchazeče (jméno a příjmení, datum narození, bydliště), číslo jednací rozhodnutí o nepřijetí, název studijního oboru, jehož se odvolání týká a vlastnoruční podpis uchazeče. V rámci odvolacího řízení na fakultě je provedena kontrola vyhodnocení písemné přijímací zkoušky a posouzení důvodů podání odvolání. Děkan může odvolání vyhovět a rozhodnutí změnit. Pokud tak neučiní, postoupí odvolání ke konečnému rozhodnutí rektorovi. Seznam příloh XLSX 0 B PDF 27. 9 kB

Vysledky prijimacek 2012.html

  • Potah na rohovou sedačku
  • Očkování proti chřipce cena
  • Výsledky přijímacích 2019 na osmiletá gymnázia
  • Vysledky prijimacek 2019
  • Práce s ubytováním
  • Vysoký krevní tlak u dětí | Tlakoměry.cz
  • Výsledky přijímacího řízení 2019 | | Hotelová škola
  • Výsledky přijímacích zkoušek 2019 | Gymnázium Žďár nad Sázavou
  • Výsledky přijímacích 2019 muni
  • Vysledky prijimacek 2013 relatif
  • Copy centrum anděl
  • Vysledky prijimacek 2015 cpanel
vysledky prijimacek 2012.html vysledky prijimacek 2012 relatif
  1. Ruční šicí stron www
  2. Jak začít investovat do podílových fondů
  3. Český lev
  4. Městečko na dlani film
  5. Lela ceterová nude
  6. Ministerstvo vnitra odbor azylové a migrační politiky
  7. Platba kartou v zahraničí čsob
  8. Bonus za registraci bez vkladu 2019
  9. Virtualbox návod
  10. Windows 10 nouzový režim
  11. Kde koupit paysafecard ostrava
  12. Zaklínač iv. - čas opovržení pdf
  13. 2 socky obsazení
  14. Pralka candy grand návod
  15. Smlouva o prevodu obchodního podílu
  16. Barbie tajná agentka celý film česky m česky online
  17. Winnetou tajemství stříbrného jezera 3
student-agency-jízdní-řády